رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 

  • کد خبر: ۲۱۴۱۸۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶
مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 
پنجاهمین شماره نشریه «سه‌نقطه» با عنوان «بعضی چیزها درباره مشهد و مشهدی‌ها» در اسفندماه منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجله‌ی طنز سه‌نقطه که سال‌هاست با دغدغه‌ی مسائل روز و مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد و سردبیری فاطمه فهیمی منتشر می‌شود در این شماره از مجله به سراغ شهر مشهد، آداب و رسوم، لهجه و رستوران‌ها و دیدنی‌های آن رفته است.  
در شماره ۵۰ مجله «سه‌نقطه»، حسن احمدی‌فرد، امید بهشتی، هادی خورشاهیان، جواد رستم‌زاده، سیدجواد رسولی، قاسم فتحی، سلمان نظافت‌یزدی، قاسم رفیعا، پرویز روحبخش، رضا سلیمان‌نوری، شیرین سیدی، شیما سیدی، آرش شفاعی، مصطفی صاحبی، میرحسین ظریف، هادی عامل، علیرضا کاردار، سیدعبدالجواد موسوی درباره مشهد و مشهدی‌ها نوشته‌اند.

در بخشی از مجله سه نقطه شماره ۵۰ می‌خوانیم: «اگر از مسائل اصلی مطرح‌شده پیرامون مشهد عبور کنیم، نوبت به مسائل کم‌اهمیتی مثل شکم و فرایند مشقت‌بار پرکردن آن می‌رسد. کارد بخورد. مشهد به غذا‌ها و رستوران‌های خوبش معروف است. پس اول سراغ شله و قیمه می‌رویم. اگر شله، این غذای بهشتی را نخورده‌اید شاید بتوان گفت شما مرتکب یکی از بزرگ‌ترین حماقت‌های زندگیتان شده‌اید. شله، این یگانه غذای تکرارنشدنی برای مشهدی‌ها، ترکیبی حاوی گوشت و حبوبات است که معمولاً در ایام محرم و صفر در هیئت‌های مذهبی طبخ می‌شود. در مشهد برای پختن شله آن را هم نمی‌زنند، شور هم نمی‌دهند. شله را «چمبه» می‌زنند...»

«مشهدی مشهدی که می‌گن ایه؟»، «ستارگان پنج‌گانه طنز خراسان»، «پرمغز، مثل کتاب»، «و تو چه می‌دانی که آن چی‌چی‌ست»، «تماشای زنده تاریخ»، «آن روز‌ها که مشهد قشعریره گرفته بود» و... از جمله عناوینی هستند که در این شماره از سه‌نقطه می‌خوانید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید نسخه الکترونیک این کتاب به سایت‌های مخصوص کتاب همچون طاقچه، فیدیبو، جار و کتابراه مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->