پژمان جمشیدی بازیگر فیلم ذوق مرگ شد تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 

  • کد خبر: ۲۱۴۱۸۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶
مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 
پنجاهمین شماره نشریه «سه‌نقطه» با عنوان «بعضی چیزها درباره مشهد و مشهدی‌ها» در اسفندماه منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجله‌ی طنز سه‌نقطه که سال‌هاست با دغدغه‌ی مسائل روز و مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد و سردبیری فاطمه فهیمی منتشر می‌شود در این شماره از مجله به سراغ شهر مشهد، آداب و رسوم، لهجه و رستوران‌ها و دیدنی‌های آن رفته است.  
در شماره ۵۰ مجله «سه‌نقطه»، حسن احمدی‌فرد، امید بهشتی، هادی خورشاهیان، جواد رستم‌زاده، سیدجواد رسولی، قاسم فتحی، سلمان نظافت‌یزدی، قاسم رفیعا، پرویز روحبخش، رضا سلیمان‌نوری، شیرین سیدی، شیما سیدی، آرش شفاعی، مصطفی صاحبی، میرحسین ظریف، هادی عامل، علیرضا کاردار، سیدعبدالجواد موسوی درباره مشهد و مشهدی‌ها نوشته‌اند.

در بخشی از مجله سه نقطه شماره ۵۰ می‌خوانیم: «اگر از مسائل اصلی مطرح‌شده پیرامون مشهد عبور کنیم، نوبت به مسائل کم‌اهمیتی مثل شکم و فرایند مشقت‌بار پرکردن آن می‌رسد. کارد بخورد. مشهد به غذا‌ها و رستوران‌های خوبش معروف است. پس اول سراغ شله و قیمه می‌رویم. اگر شله، این غذای بهشتی را نخورده‌اید شاید بتوان گفت شما مرتکب یکی از بزرگ‌ترین حماقت‌های زندگیتان شده‌اید. شله، این یگانه غذای تکرارنشدنی برای مشهدی‌ها، ترکیبی حاوی گوشت و حبوبات است که معمولاً در ایام محرم و صفر در هیئت‌های مذهبی طبخ می‌شود. در مشهد برای پختن شله آن را هم نمی‌زنند، شور هم نمی‌دهند. شله را «چمبه» می‌زنند...»

«مشهدی مشهدی که می‌گن ایه؟»، «ستارگان پنج‌گانه طنز خراسان»، «پرمغز، مثل کتاب»، «و تو چه می‌دانی که آن چی‌چی‌ست»، «تماشای زنده تاریخ»، «آن روز‌ها که مشهد قشعریره گرفته بود» و... از جمله عناوینی هستند که در این شماره از سه‌نقطه می‌خوانید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید نسخه الکترونیک این کتاب به سایت‌های مخصوص کتاب همچون طاقچه، فیدیبو، جار و کتابراه مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->